Четири зодии ще бъдат разтърсени при пълнолунието на 11 август! Вижте

...
Четири зодии ще бъдат разтърсени при пълнолунието на 11 август! Вижте
Коментари Харесай

Разтърсващо пълнолуние за 4 зодии, какво ги чака

Четири зодии ще бъдат разтърсени при пълнолунието на 11 август! Вижте дали сте измежду тях!

Телец

Месецът е много унищожителен за вас и пълнолунието служи като активатор на някои промени, които назряват в живота ви от много време. Последната суперлуна за 2022 година разкрива значими неща към структурите и разпоредбите, които спазвате в професионалния си живот. Като имобилен земен знак на зодиака вие сте склонни да се движите доста постепенно, само че копнеете за нещо ново в живота си. Кариерата ви евентуално е единственото нещо, което обаче ви стопира. С това пълнолуние, образуващо квадрат с Уран първия дом от наталната ви карта, идва моментът да излезе от зоната си на комфорт, с цел да сложите завършек на застоя.

Лъв

Може да се намираме във вашия сезон, само че вибрациите се трансформират доста с пълнолунието, което се случва в седмия дом от рождената ви карта, отговарящ за взаимоотношенията. След интервала на самостоятелност идва моментът да оцените по какъв начин структурите и рестриктивните мерки във вашите връзки с близките са евентуално предизвикателство за измененията, които се случват във вашата кариера. Колебаете се да приемете, че динамичността в сантиментален проект се трансформира и това пълнолуние ви дава тласъка, от който се нуждаете, с цел да дръпнете спусъка. Използвайте силата си за добре - знаете какво желаете, тъй че не позволявайте на някой различен да ви отдалечава от това, което в последна сметка е най-хубаво за вас.

Скорпион

Последната суперлуна за 2022 година ще ви донесе потребността от нововъведения и нарушение на разпоредбите, които касаят четвърти дом от рождената ви карта, обвързван с дома и фамилията. Призивът на новолунието във Водолей към вас е да приемете радикалните промени, настъпващи в любовния ви живот – а те се изправят против някои много упорити стени, когато става въпрос за вашия персонален свят. Осмислете по-задълбочено разпоредбите, които сте задали във вашето домакинство, предизвестява edna.bg. Служат ли ви добре, или са остарели и неефективни? Някои правила са предопределени да бъдат нарушавани – в този момент е моментът да помислите по какъв начин да освободите място за смяна в тези области от живота ви.

Водолей

Последната суперлуна за годината освен ще освети първия дом от вашата натална карта, само че и управителната ѝ планета - Сатурн също, тъй че несъмнено ще почувствате въздействието на това астрологично събитие. Това пълнолуние ще подчертае тематики, свързани с персоналните ви граници, подтиквайки ви да помислите дали си давате пространство, с цел да изразите себе си без ограничавания. С образуването на квадрат с Уран в четвъртия дом от наталната ви карта може да откриете, че вкъщи се случват някои катаклизми, които ще ви накарат да оставите настрани въздържаността. Въпреки че измененията могат да са неуместни, те ще ви карат да се освободите от измененията, настъпващи във вашия персонален свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР